Липосукция

Липосукцията е хирургична процедура, която има за цел да отстрани мастните натрупвания в определени проблемни области на тялото. Обикновено това са:

бедра

ханш

колене

корем

подбедрици

мишници

Как се извършва процедурата липосукция?

Оперативната процедура може да се извърши както с местна така и с обща анестезия. В зоните  които ще бъдат третирани се инжектира разтвор, който намалява кръвоизливите в третираните области и облекчава следоперативния период. През малък разрез на определеното място се вкарва метална канюла, която е свързана с вакуум аспирация, която разбива мастните клетки и позволява те да бъдат изтеглени извън тялото. Получава се оформяне на силуета, а не загуба не тегло.

След третиранане на зоните се слагат малки дренажи и се пристягат с еластичен, самозалепващ бинт.

Какво съветваме?

Като начало консултацията с пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез тази процедура ще се постигне оптимално подобряване на премахване мазнините от тялото ви.

Как да се подготвите за операцията?

Пластичният хирург ще обясни всичко необходимо за процедурата. Преди самата операция ще Ви бъдат направени инструкции относно  тестове и лекарства, медикаменти в самия ден на интервенцията, информация за вида упойка.

Ще бъдете помолени да подпишете формуляр, с който уверявате Вашия хирург, че напълно разбирате лечението, на което се подлагате, възможните рискове и потенциални усложнения.

Какво да очаквам след процедурата?

Ще бъдат премахнати превръзките в рамките на няколко дни, така че Вашият пластичен хирург може да проучи третираните области. Може да има отоци, което е нормално. Обикновено до седмица, ще започнат да изчезват. Обикновено след седмица може да се завърнете към обичайните си занимания и ангажименти, в последствие спорт и двигателна активност.

Колко време ще се запазят резултатите?

Оздравителният е постепенен процес, с търпение и спазване на препоръките на Вашия лекар, ще може да се насладите на перфектни резултати.

А за да бъдат постоянни те, следва да бъдат съчетани със здравословен начин на живот, повече движение, спорт и внимание към приеманата храна.

доктор
Професионализъм

И защото вашето здраве е най-важно – ние се открояваме с професионални услуги. Нашият екип е съставен от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия.

подход
Индивидуален подход

Изборът на лечение e строго индивидуален, за да отговори най-правилно на вашите крайни цели за резултат. Консултацията е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез желаната от вас процедура, ще постигнете оптимално подобряване на вашия външен вид.

В JULY AESTETIC CLINIC

може да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Нашият екип разполага с всички необходими дипломни и следдипломни сертификати за работа в областта на естетичната медицина.

Други процедури лице

Скъпи клиенти, представяме Ви най-търсените процедури в клиниката

Процедури лице

Дермални филъри

Процедури лице

Ботулинов токсин

Процедури лице

Мезотерапия

Процедури лице

Inus