INUS RF - Фракционна радиочестотна терапия с микроигли със златно покритие

INUS RF - златен стандарт в подмладяването!

INUS RF е ефективна и изключително ефективна терапия за подобряване вида и текстурата на кожата.

Inus RF е най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия за подобряване вида на кожата, текстурата и връщане към сияйния младежки вид, използвайки радиочестотната енергия, чрез регулируеми микро игли с дължина до 3,5 мм, които се вкарват в кожата на малки точки и произвеждат локализирана топлина, след което отделят радиочестотна енергия и правят микронаранявания в областта на третиране.

С до скоро съществуващите системи за радиочестотен лифтинг се повлияваха само повърхностните слоеве на кожата. Inus RF е предназначен за третиране на кожата с радиочестотна енергия, но не само на повърхността на кожата, а в нейните дълбоки слоеве. Благодарение на регулириуемите фини микро игли със златно покритие е възможно проникването и доставяне на радиочестотна енергия в дълбочина.

С INUS RF стимулира фибробластите , който да произвеждат нов колаген,дермата се уплътнява и стяга, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата се подмладява,лифтира и регенерира.

Препоръчително е да се направят от 3 до 5 процедури с интервал от 2 седмици за оптимални резултати.

Какво съветваме?

Консултацията с пластичен хирург е първото нещо, което съветваме да направите относно процедура с INUS RF. По време на консултацията ще бъдат обсъдени всички възможно варианти за желаната от Вас корекция, ще бъдат обсъдени евентуални рискове, период на възстановяване и грижа за кожата след това.

В какви случаи използваме INUS RF?

✔ Бръчки и отпусната кожа

✔ Торбички под очите

✔ Акне и белези от акне

✔ Разширени пори и питментации

✔ Стрии, хиперхидроза и други

доктор
Професионализъм

И защото вашето здраве е най-важно – ние се открояваме с професионални услуги. Нашият екип е съставен от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия.

подход
Индивидуален подход

Изборът на лечение e строго индивидуален, за да отговори най-правилно на вашите крайни цели за резултат. Консултацията е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез желаната от вас процедура, ще постигнете оптимално подобряване на вашия външен вид.

В JULIA AESTHETIC CLINIC

може да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Нашият екип разполага с всички необходими дипломни и следдипломни сертификати за работа в областта на естетичната медицина.

Други процедури лице

Скъпи клиенти, представяме Ви най-търсените процедури в клиниката

Процедури лице

Дермални филъри

Процедури лице

Ботулинов токсин

Процедури лице

Мезотерапия

Процедури лице

Inus