Иглена мезотерапия

Тази естетична процедура представлява терапия на средния слой на кожата наречен – мезодерма. Чрез мезотерапията се въвеждат различни активни вещества дълбоко в мезодермата.

Инжектирането на биологично активни вещества става със спринцовка и игла. Попълването на бръчките или хидратирането на кожата се осъществява с убождания, отстоящи на 1.5 до 2 см за нормална кожа, а при дехидратирана и старееща кожа разстоянието се намалява до 0.5 – 0.7 см.

При подобна процедура се дава възможност за усвояването на специфични за кожата вещества на дълбочина, която не може да се постигне само с повърхнастно използване на козметични продукти.

Мезотерапията позволява да се отстранят повърхностните и дълбоките бръчки, да се победи дехидратираната и отпусната кожа, да се възстанови нейният тонус и тругор. Кожата започва да изглежда свежа, млада, опъната и подпълнена. Това е терапия, която е препоръчително да бъде правена с цел поддържане на дермата в перфектно състояние!

Какво съветваме?

Консултацията с пластичен хирург е първото нещо, което съветваме да направите относно процедура – иглена мезотерапия. По време на консултацията ще бъдат обсъдени всички възможно варианти за желаната от Вас корекция, ще бъдат обсъдени евентуални рискове, период на възстановяване и грижа за кожата след това.

Какви видове мезотерапии предлагаме?

Мезотерапия с хиалуронов гел

В кожата той хиалуроновият гел набъбва, като поема вода от тялото и така подобрява тургора.

Мезотерапия с диметиламиноетанол /ДМАЕ/

Действа като стабилизатор и антиоксидант на клетъчната мембрана, като я предпазва от органичен стрес. ДМАЕ увеличава мускулния тонус, възвръща здравината и еластичността на тъканите и по този начин противодейства на отпускането на кожата. Неутрализира свободните радикали.

Мезотерапия с олигоелементи

Олигоелементите се срещат в организма от порядък 0.01% и са много важни за правилното функциониране на всички клетки и протичащите в тях биологични процеси. Те са мощни антиоксиданти и засилват имунитета на организма, като цинкът има двоен антиоксидантен ефект и заема важно място в борбата срещу оксидативния стрес.

Мезотерапия с витамини

Тази процедура подобрява храненето на кожата, засилва нейната обмяна и също така има антиоксидантно действие.

Мезотерапия X-AND /mesoestetic®/

Този вид мезотерапия има силно изразена способност да възстановява протеините на клетките и на съединителната тъкан на дермата, увредена от УВ-радиация и тютюнопушене, като възстановява протеина на колагена. Прилага се при всички терапии срещу стареене на кожата. Много полезна при суха, отпусната и дехидратирана кожа.

Мезотерапия с колаген

Тази процедура възстановява разрушените колагенови влакна, придава контур и стегнатост на кожата.

Мезотерапия с органичен силиций

Той е елемент на съединителната тъкан, която от своя страна е част от молекулите еластин, колаген, протеогликани, структурни гликопротеини. Инжектиран в дермата, органичният силиций стимулира фибробластите. Получава се увеличена биосинтеза на колагенови и еластични влакна и заздравяване на съединителната тъкан.

доктор
Професионализъм

И защото вашето здраве е най-важно – ние се открояваме с професионални услуги. Нашият екип е съставен от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия.

подход
Индивидуален подход

Изборът на лечение e строго индивидуален, за да отговори най-правилно на вашите крайни цели за резултат. Консултацията е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез желаната от вас процедура, ще постигнете оптимално подобряване на вашия външен вид.

В JULIA AESTHETIC CLINIC

може да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Нашият екип разполага с всички необходими дипломни и следдипломни сертификати за работа в областта на естетичната медицина.

Други процедури лице

Скъпи клиенти, представяме Ви най-търсените процедури в клиниката

Процедури лице

Дермални филъри

Процедури лице

Ботулинов токсин

Процедури лице

Мезотерапия

Процедури лице

Inus