Феморопластика

Феморопластиката е пластична операция за корекция на бедрата. Целта е да бъдат по-стегнати и красиво оформени те. 

При драстична загуба на тегло, кожата на бедрата се отпуска, увисва, което е предизвикателство за пациента и причина да избере този вид пластична корекция.  Операцията има за цел да повдигне и оформи кожата на бедрата, да стане тя гладка и стегната кожа с перфектен резултат!

Пластична корекция на бедрата е хирургическа процедура, която няма общо с друга операция –   липосукцията. При някои видове корекция на бедрата може да се комбинира с процедура като липосукция, това когато трябва да се коригира неравномерно натрупаната мастна тъкан и да се оформи вътрешния контур на бедрото.

Как протича операцията?

Операцията за корекция на бедрата продължава 2-3 часа, обикновено под обща анестезия. Дължината на разреза зависи от планираното отстраняване на кожа.

Разрезите могат да бъдат:

  • Вътрешни – Медиално повдигане на бедрото

Медиалното повдигане включва разрези в областта на бедрено-перинеалната и ингвиналната гънки. Целта на средната линия на феморопластиката е да коригира вътрешните контури на бедрото, създавайки желания

  • Странично – Външно повдигане на бедрото

Външнoто повдигане, изисква корекция на глутеалните контури и външната страна на бедрата и премахване на излишната тъкан. В зависимост от нуждите за външно повдигане на бедрото, белезите могат да се простират от слабините, около таза и евентуално до глутеалната гънка.

Какво да очакваме?

С тази хирургична процедура се подобряват пропорциите на контурите на тялото. Прекроява се горната част на краката и кожата се изглажда. Това е метод, който ще помогне за облекчаване на дразненето и триенето по вътрешната част на бедрата поради излишната кожа и мастна тъкан. Метод, който ви гарантира възхитителен резултат и ще се задържи години напред, независимо дали се прави самостоятелно или в комбинация с други процедури. 

Възстановяване

Престоят в болницата след операцията е 1 денонощие. След процедурата е задължително носенето на специално еластично бельо. Препоръчваме умерена физическа активност в първите 2 месеца. Нормелно към ежедневните задължения може да се върнете след около 15 дни. Избледняването на синините и спадането на отока отнема до месец.

Какво съветваме?

Като начало консултацията с пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез тази процедура ще се постигне оптимално подобряване формата на бедрата ви.

Как да се подготвите за операцията?

Пластичният хирург ще обясни всичко необходимо за процедурата. Преди самата операция ще Ви бъдат направени инструкции относно  тестове и лекарства, медикаменти в самия ден на операцията, информация за вида упойка.

Ще бъдете помолени да подпишете формуляр, с който уверявате Вашия хирург, че напълно разбирате лечението, на което се подлагате, възможните рискове и потенциални усложнения.

доктор
Професионализъм

И защото вашето здраве е най-важно – ние се открояваме с професионални услуги. Нашият екип е съставен от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия.

подход
Индивидуален подход

Изборът на лечение e строго индивидуален, за да отговори най-правилно на вашите крайни цели за резултат. Консултацията е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез желаната от вас процедура, ще постигнете оптимално подобряване на вашия външен вид.

В JULY AESTETIC CLINIC

може да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Нашият екип разполага с всички необходими дипломни и следдипломни сертификати за работа в областта на естетичната медицина.

Други процедури лице

Скъпи клиенти, представяме Ви най-търсените процедури в клиниката

Процедури лице

Дермални филъри

Процедури лице

Ботулинов токсин

Процедури лице

Мезотерапия

Процедури лице

Inus