Лабиопластика

Лабиопластиката е хирургична операция за корекция на женските срамни устни. Причината поради, която жените се спират на нея са лични притеснения относно формата или големината на срамните си устни. При определени пациенти съществува физически дискомфорт, което налага избора на тази операция. Понякога излишна кожа затруднява стимулацията на едни от най-силните ерогенни зони, дори и ако има асиметрия на срамните устни -лабиопластиката е решение за всичко това.

Каква е продължителността?

Времетраенето е 1.00 час-1.30 часа. Извършва се с локална или обща анестезия. 

Какво представлява самата хирургична операция?

При този вид хирургия – Лабиопластика –  се  ремоделират малките срамни устни. За целта се отстраняват излишните кожа и лигавица, като се редуцира обема и големината и се придава желаната форма на вътрешните лабии. Шевовете се правят с резорбируеми конци, което не налага тяхното премахване, те падат и се резорбират сами.

Какъв е възстановителния период?

Времето за възстановяване след операция за лабиопластика е кратко. Обикновено след 3-4 дни пациентката може да се завърне на работа. 

Нормално е да има в началото лек дискомфорт, оток, изтръпване, слаба болезненост, която се копира лесно с аналгетици. Също и временна понижена чувствителност в оперативната зона.

За премахване на всички оплаквания са необходими около 1-2 седмици. Препоръчително е се избягва полов контакт в рамките на 10 дни.

Какво съветваме?

Като начало консултацията с пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете с лабиопластиката ще се постигне оптимално подобряване на проблема ви.

Как да се подготвите за операцията?

Пластичният хирург ще обясни всичко необходимо за процедурата. Преди самата операция ще Ви бъдат направени инструкции относно  тестове и лекарства, медикаменти в самия ден на операцията, информация за вида упойка.

Ще бъдете помолени да подпишете формуляр, с който уверявате Вашия хирург, че напълно разбирате лечението, на което се подлагате, възможните рискове и потенциални усложнения.

доктор
Професионализъм

И защото вашето здраве е най-важно – ние се открояваме с професионални услуги. Нашият екип е съставен от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия.

подход
Индивидуален подход

Изборът на лечение e строго индивидуален, за да отговори най-правилно на вашите крайни цели за резултат. Консултацията е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез желаната от вас процедура, ще постигнете оптимално подобряване на вашия външен вид.

В JULY AESTETIC CLINIC

може да се чувствате спокойни и в сигурни ръце. Нашият екип разполага с всички необходими дипломни и следдипломни сертификати за работа в областта на естетичната медицина.

Други процедури лице

Скъпи клиенти, представяме Ви най-търсените процедури в клиниката

Процедури лице

Дермални филъри

Процедури лице

Ботулинов токсин

Процедури лице

Мезотерапия

Процедури лице

Inus